Det oppstod en feil mens v?rdata ble lest fra yr.no. Teknisk info: Mest antakelig: kobling feilet. Nest mest antakelig: Det mangler st?tte for fopen wrapper, og cURL feilet ogs?. Minst antakelig: cURL har ikke rettigheter til ? lagre temp.xml

Vädret för Malå, Västerbotten (Sweden)

Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

Shopping

Shoppingturist - javisst!

I Malåbygden finns ett unikt utbud av butiker, med personlig service och diversifierat sortiment! En shoppingdag i Malå är en upplevelse! Ditt val att handla lokalt har stor betydelse och är viktig för handeln i Malå. Ditt val gör dig till en av många lokala hjältar. Kort och gott – Tack för att du handlar i Malåbygden!

Foto: Ingrid Sjöberg

Foto: Ingrid Sjöberg

Foto: Ingrid Sjöberg

Adak gårdsbutik
I butiken finns hantverk av många slag, både stickat och virkat. Här finns även tennarmband, träkonst och mycket mer. Öppet efter önskemål. Ring något av dessa nummer: 070-5496947, 073-0271939 eller 070-3530643.

Albertina gård
Gården etablerades 1892 av Albertina Alnqvist. I dag brukas gården av 4:e generationen Norén med uppfödning av köttdjur och försäljning av nötkött i gårdsbutiken. Öppet efter överenskommelse ring 070-6222037. Albertina Gårds hemsida.

Burvalls Lek & Inredning
Varmt välkommen till vår butik som säljer inredning, leksaker pyssel, spel, barnböcker och mycket mer. En liten men naggande god butik! En charmig butik med anor tillbaka till 1938! Butikens hemsida. Följ butiken på: Instagram: @burvalls, Facebook: burvalls

COOP
En välsorterad matbutik med lokal prägel. Butiken ligger centralt mitt i samhället. Hemsida.

Dygnet runt i Malå
En obemannad kiosk- och livsmedelsbutik som ligger efter Storgatan. Facebook.

Frendo
I Frendokedjan satsas det på ett bassortiment från branschens ledande leverantörer vilket innebär starka varumärken samt bygger vidare på de lokala behoven. Frendo är vänner med orten och täcker de behov som finns just där. Facebook.

Galejan
En secondhand butik för den som är intresserad av återbruk. Hemsida.

Handlarn Adak
En välsorterad och gemytlig liten mataffär med lokal prägel och personlig atmosfär. Följ butiken på Facebook.

ICA
Matbutik med brett utbud med smaker från lokala leverantörer. Butiken ligger vid torget mitt i samhället. Hemsida.

Kattis Bod
En affär med barnkläder och underkläder och andra prylar för barnfamiljen. Följ butiken på Facebook.

Malå Järn & Färg
Butiken för dig som behöver material till renovering och byggnationer. Här finns det mesta, och dessutom trevlig och kunnig personal. Hemsida.

Nila fritid
Maskiner för alla tillfällen. I butiken finns ett stort utbud av maskiner och tillbehör samt en verkstad med duktiga mekaniker. Hemsida.

Nystedts kläder
Nystedts kläder sätter kunden i fokus. Erbjuder mode för dam, herr och ungdomar. I nära anslutning till affären finns ett café där du kan välja bland sallader, mackor eller ett gott fikabröd. Följ butiken på Facebook.

Outdoor Malå
Vår Outdoorbutik erbjuder produkter från: Scott Bike, Wintersports, Running, Motorsports och Snowmobile. Facebook.

Skor & Sport
En välsorterad sport- och skoaffär med bra läge mitt i samhället. Välkommen in till butiken med serviceinriktad och kunnig personal som hjälper dig till rätta. Butikens hemsida.

Tidlösa Design
Blomsterhandel och inredningsbutik med spännande erbjudanden. Den lilla butiken med det stora sortimentet. Butikens hemsida.

Uffes flugor och fiske
En välsorterad fiskebutik som har det mesta inom fiskeområdet och kan svara på de flesta frågor som kan dyka upp. Butikens hemsida.

 

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten