Shopping

Shoppingturist - javisst!

I Malåbygden finns ett unikt utbud av butiker, med personlig service och diversifierat sortiment! En shoppingdag i Malå är en upplevelse! Ditt val att handla lokalt har stor betydelse och är viktig för handeln i Malå. Ditt val gör dig till en av många lokala hjältar. Kort och gott – Tack för att du handlar i Malåbygden!

Foto: Ingrid Sjöberg

Foto: Ingrid Sjöberg

Foto: Ingrid Sjöberg

Albertina gård
Gården i Fårträsk etablerades 1892 av Albertina Alnqvist. I dag brukas gården av 4:e generationen Norén med uppfödning av köttdjur och försäljning av nötkött i gårdsbutiken. Öppet efter överenskommelse ring 070-6222037. Albertina Gårds hemsida.

Burvalls Lek & Inredning
Varmt välkommen till Malå och vår butik som säljer inredning, leksaker pyssel, spel, barnböcker och mycket mer. En liten men naggande god butik! En charmig butik med anor tillbaka till 1938! Butikens hemsida. Följ butiken på: Instagram: @burvalls, Facebook: burvalls

COOP
En välsorterad matbutik med lokal prägel. Butiken ligger centralt i Malå mitt i samhället. Hemsida.

Dygnet runt i Malå
En obemannad kiosk- och livsmedelsbutik som ligger efter Storgatan i Malå. Facebook.

Frendo
I Frendokedjan satsas det på ett bassortiment från branschens ledande leverantörer vilket innebär starka varumärken samt bygger vidare på de lokala behoven. Frendo i Malå är vänner med orten och täcker de behov som finns just där. Facebook.

Galejan
En secondhand butik i Malå för den som är intresserad av återbruk. Hemsida.

Handlarn Adak
En välsorterad och gemytlig liten mataffär med lokal prägel och personlig atmosfär. Följ butiken på Facebook.

ICA
Matbutik med brett utbud med smaker från lokala leverantörer. Butiken ligger i Malå vid torget mitt i samhället. Hemsida.

Kattis Bod
En affär med barnkläder och underkläder och andra prylar för barnfamiljen. Ligger vid Storgatan i Malå. Hemsida.

Malå Järn & Färg
Butiken för dig som behöver material till renovering och byggnationer. Här finns det mesta, och dessutom trevlig och kunnig personal. Hemsida.

Malå Skogstjänst
Butik som tillhandahåller det mesta inom skogsvård, hem och trädgård. Vänd dig till butiken om du är i behov av motorsåg, verktyg, hydraulik eller gasoldepå. Hemsida.

Nila fritid
Maskiner för alla tillfällen. I butiken i Malå finns ett stort utbud av maskiner och tillbehör samt en verkstad med duktiga mekaniker. Hemsida.

Nystedts kläder
Nystedts kläder i Malå sätter kunden i fokus. Erbjuder mode för dam, herr och ungdomar. I nära anslutning till affären finns ett café där du kan välja bland sallader, mackor eller ett gott fikabröd. Följ butiken på Facebook.

Outdoor Malå
Outdoorbutiken erbjuder produkter från: Scott Bike, Wintersports, Running, Motorsports och Snowmobile. Facebook.

Skor & Sport
En välsorterad sport- och skoaffär med bra läge mitt i samhället i Malå. Välkommen in till butiken med serviceinriktad och kunnig personal som hjälper dig till rätta. Butikens hemsida.

Tidlösa Design
Blomsterhandel och inredningsbutik med spännande erbjudanden. Den lilla butiken i Malå med det stora sortimentet. Butikens hemsida.

Uffes flugor och fiske
En välsorterad fiskebutik i Malå som har det mesta inom fiskeområdet och kan svara på de flesta frågor som kan dyka upp. Butikens hemsida.

 

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten