Tjamstanbackarna stänger för säsongen!

Krisledningsgruppen vid Malå kommun har idag 6 april beslutat att stänga Tjamstanbackarnas skidanläggning i ett försök att minska smittspridningen av coronaviruset. Stängningen gäller från den 7 april. Tack alla skidgäster för den gångna säsongen!

En anläggning för hela familjen

Tjamstanbackarna erbjuder omväxlande skidåkning för hela familjen med sex nedfarter och fyra liftar samt ett åkband, perfekt för yngre nybörjare!

Välkommen vinter!

Tjamstanbackarna erbjuder omväxlande skidåkning för hela familjen med sex nedfarter och fyra liftar samt ett åkband, perfekt för yngre nybörjare! Nu ser vi framemot vintern och snö inför en ny säsong i backen!

Tjamstanbackarna - barnens skidparadis

Aktuellt

Säsong 2019/2020!

Krisledningsgruppen vid Malå kommun har idag den 6 april beslutat att stänga Tjamstanbackarnas skidanläggning i ett försök att minska smittspridningen av Coronaviruset. Stängningen gäller från och med den 7 april.

Från och med den 7 april är vår anläggning stängd och betraktas nu som arbetsområde då vi fortsatt jobbar med underhåll, nedmontering, byggnationer etc. Därför är det inte tillåtet att vistas i nedfarter eller liftspår under någon tid på dygnet.

Vi bedriver inget säkerhetsarbete.

Vi har ingen beredskap för omhändertagande utan hänvisar till 112 vid nödsituation.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida
Läs mer på SLAO:s hemsida

Rekommendationer till svenska skidanläggningar med anledning av coronaviruset

 

 

 

 

 

 

 

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten